Au Pair Select | Engels

Taalcursus

Waarom onze cursus?
De meeste taalcursussen zijn gericht op lezen, schrijven, luisteren en spreken. Dit zijn in beginsel twee vaardigheden te veel!
Uw wil dat de au pair uw kind kan verstaan, niet dat zij brieven met uw kind kan schrijven!
Uw au pair heeft het helemaal niet nodig om Nederlands te kunnen schrijven en lezen. In plaats daarvan kan de energie en cursustijd veel beter gestoken worden in spreken en luisteren.

Helaas bestond een dergelijke cursus nog niet, daarom heeft Au Pair Select een eigen cursus laten ontwikkelen. Helemaal gericht op verbale communicatie tussen au pairs en kinderen. Ook de prijs zal u aanataan. Een cursus van tien lessen kost slechts €195,- en dat in inclussief materiaal.

Tenslotte zijn er ook mogelijkheden voor u om de starttijden van de cursus zelf te bepalen tegen de normale reguliere prijs. Of heeft u wel eens gedacht aan een privé cursus voor uw au pair. Voor die mogelijkheden klikt u hier

Voor wie is de cursus bestemd?
De cursus is ontwikkeld voor au pairs. De cursus is echter toegankelijk voor iedereen. De cursist hoeft dus niet door Au Pair Select bemiddeld te zijn.

Groepsgrootte.
Wij bieden deze cursus aan in kleine groepen (max. 10 personen)
Op aanvraag privé-lessen/ privé-cursussen (hierbij is de start van de cursus in overleg met aanvrager)
Voor verdere mogelijkheden klikt u op jaarprogramma 2006

Einddoel van de cursus.
Uw au pair is na tien bijeenkomsten in staat kleine gesprekken in het Nederlands te voeren. Dit houdt in dat zij uw kinderen redelijk zal kunnen verstaan. Ook zal zij zelf korte vragen kunnen stellen en op gebiedende wijs uw kinderen kunnen toespreken.

Jaarprogramma