Au Pair Select | English | |

Kosten | Waarom onze cursus? | Visie | Leerplan | Overige informatie |

Aanstaande cursus

Dutch language course:
  • Dinsdag 19 april 2012
  • Tijd: 20.00 - 21.00
  • Locatie: Breukelen
  • Aanmelden kan tot uiterlijk 18 april.
  • Bel voor meer info; 06 54357524
Veiligheid en eerste hulp:
  • Zaterdag 28 april 2012
  • Tijd: 09.00 - 17.00
  • Aanmelden kan tot uiterlijk 19 april.
  • Bel voor meer info; 06 54357524

Kosten taalcursus

Soort cursus Aantal uur Lokatie Prijs per uur p p
Dutch Language course; regular tien x 1 uur Haarlem €19,50
Dutch Language course; pro vijf x 1 uur In overleg €19,00
Veiligheid en eerste hulp Een dag van 8 uur Haarlem €12,-
Your own group tien x 1 uur In overleg €19,50
Private tien x 1 uur In overleg €36,00

De student betaalt het volledige cursusgeld contant aan het begin van de eerste les. Na ontvangst van het cursusgeld krijgt de student een bewijs van betaling.
De tarieven van de privé-cursus en de kleine groepscursus kunnen met een reiskostenvergoeding verhoogd worden. (uitgaande vanaf Haarlem)

Top

Waarom onze cursus

De meeste taalcursussen zijn gericht op lezen, schrijven, luisteren en spreken. Dit zijn in beginsel twee vaardigheden te veel! Uw wilt dat de au pair uw kind kan verstaan, niet dat zij brieven met uw kind kan schrijven.
Uw au pair heeft het helemaal niet nodig om Nederlands te kunnen schrijven en lezen. In plaats daarvan kan de energie en cursustijd veel beter gestoken worden in spreek -en luistervaardigheden.

Helaas bestond een dergelijke cursus nog niet, daarom heeft Au Pair Select een eigen cursus laten ontwikkelen. Helemaal gericht op verbale communicatie tussen au pairs en kinderen. Ook de prijs zal u aanstaan. Een cursus van tien lessen kost slechts €195,- en dat is inclussief materiaal.

Om deze cursus te kunnen volgen hoeft u geen verdere banden met Au Pair Select te hebben. Iedereen is welkom. En ondanks dat de cursus is ontwikkeld voor au pairs kunnen ook niet au pairs deze cursus volgen.

De groepsgrootte is slechts 10 personen maximaal. Zo garanderen wij tijdens de lessen intensieve aandacht. Ook is de leerkracht buiten de lessen goed bereikbaar voor vragen over het huiswerk. (iedere dag; telefonische van 17.00 tot 21.00 uur)

Er wordt standaard vier keer per jaar een cursus gestart (zie cursusoverzicht), maar het is ook mogelijk om zelf de starttijd van uw eigen cursusgroep te bepalen. Of heeft u wel eens gedacht aan een privé cursus voor uw au pair. Voor deze mogelijkheden en meer klikt u hier

Visie


Een au pair heeft een grote verantwoordelijkheid wanneer het gaat om de zorg voor kinderen. Deze verantwoordelijkheid kan zij beter dragen wanneer ze de taal van de kinderen begrijpt. Daar hoort een bepaalde woordenschat bij, die niet aangeleerd wordt in reguliere talencursussen. Een au pair met dergelijke gerichte woordenschat is meer in staat te communiceren met de kinderen en daardoor waardevoller voor de kinderen en gastouders. De au pair, het kind en de gastouders hebben er het meeste baad bij wanneer de taalcursus aan het begin van de au pair periode gevolgd kan worden.

Het leerplan

De basis van de cursis is het vervoegen van werkwoorden (ik wil, jij moet). In combinatie met het aanleren van een au pair gerelatieerde woordenschat levert dit kleine zinnen op (ik wil plassen, jij moet naar school).
Er wordt van de au pair verwacht dat zij huiswerk maakt. Iedere les worden er woorden aangeleerd en geoefend. De cursist krijgt deze op een blad in het Engels-Nederlands/fonetisch (wanneer nodig ook Duits). Aan het begin van de volgende les wordt er met een herhaling begonnen.
De lessen zijn vormgegeven in thema's. Thema's die natuurlijk te maken hebben met het werk van de au pair.

Top

Overige informatie

Privé-cursussen/ Kleine groepscursussen

Soms is een cursus net begonnen, of is de eerstvolgende cursus al volgeboekt. Geen paniek! Regel uw eigen cursus!

Vanaf 4 personen kunt u een eigen groep starten! De planning, de lokatie, de tijd en de frequentie beslist u allemaal in overleg met de docent! Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Ook zijn privélessen mogelijk. Geheel af te stemmen op uw wens, behoefte en niveau. De privélessen hebben een eigen tarief.

Aanmelden

Top